Különleges borász járt a Borhálóban! Béla Zoltán, az Imrehegyi Dűne borászat tulajdonosa tartott borkóstolót a kecskeméti Borháló Borkereskedésben.A Borháló Kecskemét új borkóstoló sorozatot indított, melynek keretein belül a Duna Borrégió Borút Egyesület borászai mutatkozhatnak be a hírös város borisszái számára.
Béla Zoltán, az Imrehegyi Dűne borászat tulajdonosa érdekes egyéniség, mozgalmas élettel a háta mögött, ennek okán nem ígért unalmas estét a bemutatója pénteken a kecskeméti Borhálóban.
Az volt a jó benne, hogy amíg a vendégek belekóstolhattak a boraiba, ő addig mosolyogva mesélt, mondanivalója pedig volt bőven, mert nem ma kezdte, végigjárta a hazai vállalkozói műfaj rögös és kanyargós útját, csinált sokféle bort, nagyüzemit, meg házit, merített a múltból, a hagyományokból és az újdonságokból, de álmokat csak a hely adottságainak megfelelően szövögetett.
Mígnem eljutott oda, hogy versenyképes bort készít az Alföldön, ám összehozott néhány különlegességet, ami egyedül az ő nevéhez fűződik.

Tovább a teljes cikkre »

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Kövessen minket!

Elérhetőségeink

e mail cím: belaboraszat@t-online.hu

Mobil (Béla Zoltán): +36 20-938 6161

Posta cím: Imrehegy H-6238 Szarkás u. 56.

Küldjön üzenetet!

Térkép